A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft
email:mernokikft@gmail.com
Építészmérnöki és komplex mérnöki szolgáltatások gyorsan, szakszerűen és pontosan
MENÜ

Műszaki ellenőrzés:

Az A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft által műszaki ellenőrzésre vállalt feladatok végrehajtásakor az építtető érdekeinek a figyelembevételével az építmény megvalósítási folyamatában elősegíti és ellenőrzi a vonatkozó jogszabályok, környezet- és munkavédelmi -, hatósági előírások, szabványok, szerződések, valamint az építésügyi hatóság, illetve az építmény létesítését engedélyező hatóság által jóváhagyott építészeti műszaki terv betartását.

műszakiellenőrzés,műszaki ellenőr, műszaki ellenőr, építész ellenőr

A műszaki ellenőri feladatainak ellátásakor különösen nagy gondot fordít arra, hogy a kivitelezés során tervmódosítás kizárólag az építtető érdekei szerint és a tervező részéről is elfogadott módon, a műszaki ellenőr által felülvizsgált és elfogadott módosított terv szerint történjen.

műszakiellenőrzés,műszaki ellenőr, műszaki ellenőr, építész ellenőr

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a kivitelezés folyamán a műszaki, illetve gazdasági szükségességből indokolt tervváltoztatásokat kezdeményezzünk az építtető felé. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk valamennyi eltakarásra kerülő munka minőségi és mennyiségi ellenőrzésére, annak dokumentálására. A vevői követelményeknek megfelelő termék biztosítása érdekében a megtervezzük az ellenőrzéseket, a szükséges vizsgálatokat, folyamatközi- és végellenőrzései.

Átadás előtt megtörténik a termék, a szolgáltatás végellenőrzése, annak igazolására, hogy a szerződésben előírt minőségi követelmények teljesültek és a munkáért felelősök az előírt összes ellenőrzést elvégezték, és azokat igazolták.

műszakiellenőrzés,műszaki ellenőr, műszaki ellenőr, építész ellenőr

 

Hírek

 • Az építési törvény módosítása szerint az építtető felel..
  2012-12-29 15:42:52

  Az építtető felel az építési beruházás teljes fedezetének biztosításáért -  a beruházás lebonyolító kiválasztásáért - az engedélyezési és kivitelezési terv tervezőjének, az építési műszaki ellenőr, valamint a kivitelező kiválasztásáért -  az építésügyi hatósági engedély, tudomásulvétel megszerzéséért - a jóváhagyott, engedélyezési tervdokumentáció szerinti megvalósításért  - az építőipari kivitelezési tevékenység végzésének ellenőrzéséért  - stb...

 • Az építési törvény módosítása szerint az energia tanúsítvány
  2012-12-29 15:40:55

  Energetikai tanúsítvány: igazoló okirat, amely az épületnek vagy önálló rendeltetési egységnek az e törvény felhatalmazása alapján kiadott jogszabály szerinti számítási módszerrel meghatározott energetikai teljesítő képességét tartalmazza.”

   

Asztali nézet