A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft
email:mernokikft@gmail.com
Építészmérnöki és komplex mérnöki szolgáltatások gyorsan, szakszerűen és pontosan
MENÜ

Műszaki szakértői munka:

Az A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft műszaki szakértői munka területén vállalkozik arra, hogy szakszerű véleményt adjon a vásárolni kívánt ingatlanról és a megrendelő igényei szerinti átalakítás lehetőségeiről. Javaslatokat tesz a célszerű, illetve energia megtakarítást eredményező és műszakilag szükség felújításokra.

 

E tevékenységünkön belül kérhet vázlatos tájékoztatást a tervezett átalakítás megvalósíthatóságának bemutatásáról. Kérheti az épület állag felmérését dokumentáló és a célszerű átalakítás tervezését, valamint a kivitelezés megszervezését.

A már megtervezett épületek, felújítások megvalósítása előtt javaslatot teszünk a tervdokumentációval szemben egyenértékű, de olcsóbb megoldásokra a megtakarított összeg egy részének fejében.

Műszaki szakértőként vállalkozunk az ingatlanokban tapasztalt hibák okainak feltására, azok megszüntetési lehetőségeire célszerű javaslatot téve.

 

A&Z Mérnöki Szolgáltató Kft

1082 Budapest, Futó utca 8.sz.

Tel.:     06-1-340-7085

Mobil: 06-30-651-0513, 06-30-830-3243

Tel./Fax.:340-7085 (fax.: 428-0121)

e-mail: aendzkft@t-online.hu

 

Hírek

 • Az építési törvény módosítása szerint az építtető felel..
  2012-12-29 15:42:52

  Az építtető felel az építési beruházás teljes fedezetének biztosításáért -  a beruházás lebonyolító kiválasztásáért - az engedélyezési és kivitelezési terv tervezőjének, az építési műszaki ellenőr, valamint a kivitelező kiválasztásáért -  az építésügyi hatósági engedély, tudomásulvétel megszerzéséért - a jóváhagyott, engedélyezési tervdokumentáció szerinti megvalósításért  - az építőipari kivitelezési tevékenység végzésének ellenőrzéséért  - stb...

 • Az építési törvény módosítása szerint az energia tanúsítvány
  2012-12-29 15:40:55

  Energetikai tanúsítvány: igazoló okirat, amely az épületnek vagy önálló rendeltetési egységnek az e törvény felhatalmazása alapján kiadott jogszabály szerinti számítási módszerrel meghatározott energetikai teljesítő képességét tartalmazza.”

   

Asztali nézet